Împreună pentru succes!

De 25 de ani alături de Dumneavoastră

Prezentare Generală

Compania noastră înființată în anul 1994, este pe primul loc pe plan național în domeniul producerii, ambalării și comercializării materialului săditor horticol și altor produse de grădinărit. Cunoștintele și experiența acumulată în această perioadă ne-au propulsat printre companiile cu cea mai dinamică dezvoltare în domeniul grădinăritului din România.

Grație sortimentației diverse de produse vă putem oferi pomi fructiferi, arbuști fructiferi, trandafiri, arbuști ornamentali, bulbi de flori în formă ambalată și neambalată. Lângă produsele horticole proprii crescute în teren sau în ghivece, putem oferi o gamă largă de produse complementare pentru grădinăritul de zi cu zi, cum ar fi: îngrășăminte de grădină, sere hobby și profesionale, cărți de grădinărit, accesorii de grădină etc.

Colaborăm și reprezentăm pe plan național următoarele companii Agrecol ( unul dintre cei mai mari producători de îngrășăminte pentru plante de exterior și de interior din Europa), Rosen TanTau (deținător și ameliorator de soiuri de trandafiri din Germania) Florex (unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de bulbi ambalați).

Deservim o gamă largă de clienți începând de la cultivatori individuali, instituții publice, firme de întreținere spații verzi, până la marile lanțuri de magazine (hypermarket-uri, supermarket-uri, magazine DIY). Luând în considerare nevoile specifice ale partenerilor noștri, oferim o colecție bogată de soiuri atât clienților noștri hobby cât și profesioniștilor.

Calitatea produselor noastre este dovedită printr-o ofertă în continuă creștere, atât în România cât și în Europa.

Apelați cu încredere pentru a începe o colaborare prosperă!

Cine suntem?

Ce oferim?

De ce noi?

asset-19

Bazându-ne pe tradiția locală de agricultură suntem dedicați să plantăm pentru viitor.

Pepineria Yurta

Producţia

Firma noastră depune toate eforturile pentru ca produsele să ajungă la cumpărători în cea mai bună stare și la cea mai înaltă calitate posibilă. Asta presupune în primul rând urmărirea și supravegherea riguroasă a fiecărei etape din procesul de producție, începând de la muncile agricole până la ambalare.

În pepiniera noastră de peste 80 de ha ingineri de specialitate coordonează producția. În prima jumătate a anului se desfășoară discuitul solului, pregătirea patului germinativ în cazul trandafirilor și puieților de pomi fructiferi. Vara decurge operațiunea complexă a altoitului, iar toamna recoltarea materialului săditor, după ce plantele sunt categorizate și depozitate. Sub supravegherea Oficiul Fitosanitare Brașov tot anul acordăm o atenție specială afânării corespunzătoare, fertilizării regulate și lucrărilor fitosanitare necesare. Cea de-a doua etapă a producției se desfășoară în unitățile de ambalare. Dupa extragerea din depozite climatizate, plantele sunt tăiate la dimensiunile potrivite, etichetate și dotate cu un ambalaj pentru rădăcini, iar înainte de livrare produsele primesc ambalajul final cu informații utile pentru grădinari.

Colegii noştrii care asigură profesionalismul producţiei

Producătorii, cu care colaborăm de ani de zile

Clienții noștri se întreabă adesea dacă firma noastră se ocupă și de producerea plantelor, sau numai de ambalarea și comercializarea lor. Ei bine, răspunsul este că le facem pe amândouă. Sediul firmei este la Săcele. Pe teritoriul Săcelelui și al comunelor limitrofe se găsesc terenurile noastre de producție care însumează peste 80 de hectare. Pe aceste terenuri producem în primul rând arbuști fructiferi, trandafiri, diferite tipuri de bulbi, arbori ornamentali și plus avem o suprafata de productie pentru plante în ghivece. Dacă sunteți dornic să ne vedeți pepiniera, sunteți binevenit să ne vizitați personal, în același timp puteți să vizionați micul film de prezentare de mai sus. Dar experiența anilor ne-a învățat că pentru menținerea standardelor de calitate este bine să cooperăm cu alți producători din țară dispuși să se înscrie în standardele firmei noastre.
Una din cele mai importante regiuni din care ne aprovizionăm este județul Alba, unde colaborăm cu cca 30 de întreprinderi familiale din domeniul horticol. Aceste mici întreprinderi sunt moștenite de la tată la fiu, ducând mai departe peste generații dragostea pentru grădinărit și secretele meseriei. Oamenii aceștia muncesc cu o dăruire admirabilă, cunoscând fiecare plăntuță ieșită de sub mâna lor. În același timp, sunt deschiși la inovație, și au înglobat cu ușurință în procesele lor productive multe metode moderne, care îmbunătățesc progresiv calitatea. Cunoștințele lor de mai multe generații îmbogățesc cultura firmei, și în ultimă instanță și grădina fiecărui cumpărător de-al nostru.
În același timp avem și parteneri, producători de peste hotare, în primul rând din Polonia, Olanda, Germania, Bulgaria și Ungaria, cu care colaborăm de mai mulți ani. Fiecare din aceste pepiniere se poate mândri cu o experiență de mai multe decenii, și reprezintă o valoare remarcabilă nu numai în țara lor, ci la nivel european. Astfel putem să oferim cumpărătorilor noștri cel mai bun raport calitate/preț în cazul anumitelor plante.

Familia Sarkozi

Familia Sárközi

Mihály Sárközi împreună cu soția lui, Eszter, au deschis un mic magazin mixt în Lopadea Nouă, din veniturile acestuia încercând să asigure traiul familiei cu doi copii. La doi ani după ce firma noastră a încheiat un contract de producție plante cu familia, au închis magazinul și au început să se ocupe exclusiv de producerea altoilor de trandafiri și pomi fructiferi, înființând propria lor pepinieră.
Încurajați de succesele obținute împreună, am relocat o parte din secția noastră de producere și de ambalare plante la Lopadea, sub conducerea familiei Sárközi, asigurând astfel pentru locuitorii satului venituri pe durata unui întreg an. Profesionalismul, seriozitatea și entuziasmul au făcut posibilă această poveste de succes, crearea unei mici secții independente de producție in județul Alba.

AU SCRIS DESPRE NOI