S.I.C.A.P este platforma publică de achiziții publice (Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice) care înlocuiește SEAP.

Site-ul oficial al Sistemului informatic colaborativ pentru achizițiilor publice S.I.C.A.P este www.e-licitatie.ro, operat de către Agenția pentru Agenda Digitală a României (AADR).

Pentru contractele de achiziție a căror valoare estimată depășește un anumit prag stabilit în lege, autoritatea contractantă este obligată să publice un anunț de intenție, respectiv anunț de participare și cerere de ofertă.

Legea 208/2022 a adus mai multe modificari legislatiei nationale de achizitii publice, dintre aceastea,  cele mai importante sunt modificarea pragurilor pentru stabilirea procedurii de achizitie. Noile praguri pentru achizitii publice stabilite in urma aparitiei legii nr. 208/2022 sunt valabile din 12.09.2022.

ACHIZIȚIONAȚI PRIN S.I.C.A.P.

FIRMA NOASTRĂ ESTE PREZENTĂ PE SITE-UL DE ACHIZIȚII PUBLICE E-LICITATIE.RO / S.I.C.A.P.

Datele de identificare pe S.I.C.A.P. – la secțiunea Operatori Economici (Participanți) – sunt următoarele :

  • Tip de Ofertant: Societate Comercială
  • Denumire Entitate: S.C. YURTA PROD SRL S.R.L.
  • Oraș / Județ:      Săcele / Brașov
  • Cod Unic de Înregistrare: RO6702047
  • FIRMA YURTA PROD VĂ OFERĂ POSIBILTATEA DE A ACHIZIȚIONA PRIN SISTEMUL SICAP ORICARE DINTRE PRODUSELE DISPONIBILE PE WWW.YURTA.RO
  • AVÂND ÎN VEDERE NUMĂRUL MARE DE PRODUSE DISPONIBILE PE SITE, DOAR O PARTE DIN ACESTEA SUNT PUBLICATE ÎN CATALOGUL NOSTRU ON-LINE DE PE SICAP
  • ÎN CAZUL ÎN CARE PRODUSELE DORITE DE DVS. NU SE REGĂSESC PE SICAP, VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI PENTRU A ACTUALIZA CATALOGUL ONLINE.

PENTRU MAI MULTE DETALII VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI LA NUMERELE DE TELEFON: 0737 524 972 / 0730 040 044; PE URMĂTOARELE ADRESE DE E-MAIL: 

[email protected]    / [email protected]